Loading media...

QHSE Manager

Waddinxveen (straks Voorburg)

Job description

Om onze ambitie kwalitatief goed waar te maken zoeken wij een QHSE Manager.

Wat zoeken wij

De QHSE manager heeft een coördinerende, adviserende en leidende functie, met de nadruk op de realisatie van gemaakte plannen rondom kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en duurzaamheid. Je bewaakt de voortgang en het budget, met toezicht achteraf door de directie.

Je hebt succesvol processen in kaart gebracht en verbeterd, inclusief het change management met de mensen die dat proces moeten volgen. Je hebt bewezen ervaring in het initiëren, stimuleren, coördineren en monitoren van acties waarmee de organisatie haar QHSE-prestaties continu verbetert. Je adviseert de directie en stelt beleidsnota’s op waarin standpunten, adviezen en besluiten worden geformuleerd. Je zet managementsystemen op en houdt ze in stand voor de benodigde certificeringen. Je bereidt interne en externe audits voor, begeleidt deze en volgt eventuele acties eruit op. Je bent bekend met de normen die voor een bedrijf als Eteck relevant zijn en houdt de markt in de gaten zodat je weet wat er in die normen aan het veranderen is.

In wat voor team kom je te werken

We hebben een down-to-earth organisatie en houden van hard werken met veel plezier. Door de groei in de organisatie kan je echt impact maken en zelfstandig veel verandering teweeg brengen. Het is een zelfstandige, centrale positie binnen een succesvolle organisatie. Je rapporteert aan de algemeen directeur en werkt nauw samen met de verschillende teams binnen Eteck.

Wat verwachten wij dat je nodig hebt

  • Een HBO/WO opleiding en denkniveau en minstens 8 jaar ervaring, bij voorkeur in onze branche.
  • Je hebt ervaring met ISO 9001, BRL 6000-21 en 11000.
  • Je beheerst Management of Change goed.
  • Je hebt de kwaliteits- en veiligheidsprestaties van een organisatie verbeterd door het opzetten en/of verbeteren van systemen, maar net zo goed door meer aandacht te genereren voor QHSE door het meenemen van de medewerkers in het belang, processen en aanpak.

Waar krijg jij energie van

  • Je houdt van het bouwen aan zaken en gedijt in een omgeving waar er nog niet alles vast staat.
  • Je bent constructief en opbouwend en dat blijf je ook onder druk.
  • Je vertoont initiatief en begrijpt welke processen in een bedrijf veel impact op het eindresultaat geven

Job type
Vast
Industry
Kwaliteit en Arbo
Posted
2021-01-04T00:00:00

Skills

  • ISO-9001
  • BRL-6000-21
  • BRL-11000