Loading media...

QHSE Manager

Waddinxveen (straks Voorburg)

Job description

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Dit jaar ontvingen we voor de 9de keer op rij de FD Gazelle award. Groei jij met ons mee?


Wat zoeken wij?

De QHSE manager heeft afwisselend een adviserende, coördinerende en leidende rol bij het verder brengen van onze QHSE ambities waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en veiligheid.

Je zet samen met de directie de veiligheidscultuur verder op de kaart en vertaalt dit in praktische handvatten en gedragingen. Je hebt aantoonbaar de kwaliteits- en veiligheidsprestaties van een organisatie verbeterd door helder QHSE beleid te formuleren en door het opzetten, invullen, verbeteren en beheren van een QHSE managementsysteem. Belangrijke succesfactor is dat je de organisatie weet mee te nemen in het belang en de aanpak. Hiertoe onderhoud je goed contact en werk je samen met de verschillende afdelingshoofden. Je brengt doelen, beleid, processen en systemen helder in kaart. Je zorgt voor leesbare procedures en werkinstructies, en creëert daarmee duidelijkheid en voorspelbaarheid. Je stimuleert actief om continue te verbeteren en draagt daar ook zelf aan bij. Hierbij bewaak je ‘management of change’ en zorg je dat de PDCA cirkel steeds weer gesloten wordt. Je bent adviserend en ondersteunend, maar ook stevig en leidend als het moet. Je bereidt interne en externe audits voor, begeleidt deze en zorgt dat acties tijdig opgevolgd worden.


Wat bieden wij? 

We hebben een down-to-earth organisatie en houden van hard werken met veel plezier. Door de groei in de organisatie kan je echt impact maken en zelfstandig veel verandering teweeg brengen. Het is een zelfstandige, centrale positie binnen een jonge en ambitieuze organisatie. Je rapporteert direct aan de CEO en werkt nauw samen met de verschillende afdelingshoofden binnen Eteck. We verhuizen in juni 2021 naar een nieuw pand gelegen naast het station in Voorburg, maar we verwachten dat je ook gewoon een aantal dagen per week vanuit huis werkt.


Wat verwachten wij dat jij nodig hebt

  • Een HBO/WO werk– en denkniveau en minstens 8 jaar QHSE ervaring, bij voorkeur bij een technische dienstverlener of energieleverancier.
  • Hoog veiligheids– en kwaliteitsbewustzijn dat gepaard gaat met vasthoudendheid.
  • Ruime kennis van en ervaring met ISO 9001 en kwaliteitsmanagementsystemen.
  • Kennis van BRL 6000-21 en 11000 is een pre.
  • Kennis van relevante geldende wet- en regelgeving.
  • Focus op die processen die in een bedrijf veel impact op het eindresultaat geven.
  • Zin om te bouwen en verbeteren in een omgeving waar nog niet alles vast staat.


Wil je ook impact maken? Solliciteer direct!

Job type
Vast
Industry
Kwaliteit en Arbo
Posted
2021-04-21T00:00:00

Skills

  • ISO-9001
  • BRL-6000-21
  • BRL-11000