Loading media...

Assetmanager

Waddinxveen (straks Voorburg)

Job description

Ondernemende Asset Manager gezocht

Wij zoeken een ondernemende Asset Manager om ons team van Asset Managers te versterken. Als team zijn wij verantwoordelijk voor de prestaties van de duurzame energie installaties die we in eigendom hebben. De installaties wekken duurzame warmte op, welke we leveren aan individuele eindgebruikers en zakelijke klanten. In de regel hebben wij installaties 30 jaar in bezit, waarbij er na 15 jaar een kans is voor renovaties en herinvesteringen, en we de intentie hebben om na 30 jaar ons bezit te verlengen.

Jouw uitdaging als Asset Manager is dat je de verantwoordelijkheid draagt voor een aantal installaties, waarbij een optimale klantbeleving je belangrijkste doel is. Dit realiseer je door zorg te dragen dat we betrouwbare levering kunnen bieden met goede processen voor communicatie en storingsopvolging, waarbij je monitort dat de installaties energetisch optimaal presteren en de installaties het financieel rendement halen dat nodig is om onze onderneming duurzaam voort te zetten.

Je neemt graag verantwoordelijkheid en je werkt samen met alle afdelingen in het bedrijf om samen jouw installaties optimaal te laten presteren. Gedurende de exploitatieperiode van de installaties ben jij degene die besluiten neemt over kleine en grote aanpassingen, en ben je het eerste aanspreekpunt van onze externe stakeholders die belangen hebben voor deze installatie. Ook neem je leiding in het proces om te zorgen dat nieuwe installaties zo goed mogelijk worden opgeleverd na overname of nieuwbouw, en dat herinvesteringen en mogelijke verlengingen na 30 jaar optimaal worden benut om eerder genoemde doelen te bereiken (klantbeleving, betrouwbaarheid, energetische prestaties en financieel rendement).

Wat zoeken wij

 • Je hebt met succes een HBO of WO studie afgerond in een technische richting, of een meer algemene richting als bedrijfskunde, maar wel een sterke affiniteit met technische uitdagingen en een intrinsieke motivatie voor duurzaamheid.
 • Daarnaast heb je 5-10 jaar relevante werkervaring, waarbij je aantoonbare ervaring hebt opgebouwd in het werken met eindklanten, verantwoordelijk was voor financiële doelstellingen en je ervaring hebt opgebouwd met juridische zaken.
 • Op technisch gebied ben je nieuwsgierig en wil je begrijpen wat er gebeurt, zonder dat je een expert hoeft te zijn op het gebied van bodemenergie of installatie techniek.
 • Je bent uitstekend in communicatie, waarbij je moeilijke gesprekken met interne en externe partijen niet schuwt. Je zorgt voor goed stakeholder management, waarbij voorop staat dat je de belangen van je omringende partijen kent en daar adequaat naar handelt.
 • Je bent scherp en analytisch, en wilt snappen wat de oorzaak is van een bepaald probleem, waarbij je niet rust voor dat de onderste steen boven is.
 • Je werkt gedisciplineerd en nauwkeurig, en draagt dit ook uit naar anderen om je heen om te zorgen dat het werk naar behoren af komt.

Contactinformatie

Wil jij onderdeel uitmaken van ons energieke team? Laat van je horen en solliciteer via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Merel van onze HR-afdeling, via telefoonnummer 085-0218 018. Wij vertellen je graag meer!

Job type
Vast
Industry
Bedrijfsontwikkeling
Posted
2020-12-28T00:00:00
Closing

Skills

 • HBO
 • asset
 • bedrijfskunde
 • bodemenergie
 • Installatietechniek