Loading media...

Maintenance Improvement Manager

Waddinxveen (straks Voorburg)

Job description

Is verbeteren jou op het lijf geschreven? Ben je altijd op zoek naar het best haalbare resultaat? Heb jij een solide achtergrond in het verbeteren van onze afdeling Beheer & Onderhoud en zie je het als een uitdaging om veranderingen te initialiseren en te implementeren? Ben jij een doorzetter die weet hoe je mensen in beweging moet krijgen? Wij zoeken een ondernemende fulltime ‘Maintenance Improvement Manager’ om ons team te versterken.

Als Maintenance Improvement Manager kan je, binnen Beheer & Onderhoud, goede verbeteringen en veranderingen identificeren en op waarde schatten, vervolgens plan, organiseer en voer je deze kop-straat trajecten uit tot het resultaat daar is. Uiteraard neem je alle stakeholders goed in jouw plannen mee en zorg je er voor dat onze processen worden geoptimaliseerd. De verbeterprojecten zijn proces optimalisaties/herzieningen of meer strategische programma’s zoals het onderzoeken, ontwerpen en implementeren van een ‘remote monitoring’ systeem.

In wat voor team kom je te werken

In het team zitten ongeveer 16 teamleden verantwoordelijk zijn voor het beheer, onderhoud en monitoring van onze 230 Assets. Vanuit deze rol train en coach je ook je collega’s. Jouw manager is verantwoordelijk voor ons Beheer & Onderhoud team. Wij hebben bij Eteck veel plezier in ons werk, maken lol, maar durven ook impact te maken en ieder voor zich het geweten te zijn van de organisatie. Verder hebben wij mooie arbeidsvoorwaarden, op onze website vertellen we graag meer over Eteck en natuurlijk kan je ons van alles over Eteck vragen tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Wat verwachten we dat jij nodig hebt

  • Een afgeronde WO in technische bedrijfskunde, energie techniek, werktuigbouw of elektrotechniek.
  • Enkele jaren ervaring binnen een (energie) Asset-gedreven organisatie.
  • Ervaring met het draaien van verbeterprojecten – ervaring in Project Management en Change Management is een pre.

Waar krijg jij energie van

  • Je kunt plannen en organiseren voor jezelf en ook voor anderen. Je hebt sterke projectmanagement vaardigheden en gebruikt deze om de voortgang van meerdere trajecten tegelijkertijd te bewaken en te beheersen. Je kan goed prioriteiten stellen en beslissingen nemen, je houdt meerdere ballen in de lucht.
  • Je hebt een kritische blik en een groot analytisch vermogen, bent in staat mogelijkheden voor verbetering te zien en deze daadwerkelijk om te zetten in concrete resultaten. Je hebt het vermogen om informatie en ideeën te communiceren en te vertalen naar andere disciplines van het bedrijf en bent ondernemend om zo de organisatie verder uit te bouwen en te optimaliseren.
  • Je bent een teamspeler en beschikt over coachende vaardigheden. Je bent constructief en opbouwend en dat blijf je ook onder druk.

Contactinformatie

Wil jij onderdeel uitmaken van ons energieke team? Laat van je horen en solliciteer via de button. Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met Merel van onze HR-afdeling, via telefoonnummer 085-0218 018. Wij vertellen je graag meer!

Job type
Vast
Industry
Beheer en onderhoud
Posted
2021-01-04T00:00:00