Loading media...

Legal Counsel

Waddinxveen (straks Voorburg)

Job description

Voor de meeste bedrijven is een 10 het hoogst haalbare. Bij Eteck niet. Als vernieuwer in de duurzame energiesector gaan wij voor Nul. Wij spreken onze torenhoge ambitie uit; Nul gebruik van fossiele brandstoffen en Nul impact op het milieu. Ga jij ook voor Nul?

Wij zijn hard op weg om maximale impact te maken in de verduurzaming van de Nederlandse warmtevoorziening. Dit doen wij door duurzame bronnen (zon, wind en afleidingen hiervan) te gebruiken voor warmte- en koudeopslaginstallaties voor huizen en gebouwen door heel Nederland. En we blijven hard groeien, dit jaar mochten wij alweer voor de negende keer op rij de FD Gazelle award in ontvangst nemen.

Wat zoeken wij

Vanwege de groei bij Eteck zijn wij op zoek naar een Legal counsel, die een breed scala aan juridische werkzaamheden kan uitvoeren. Het accent ligt hierbij op algemeen contractenrecht, je stelt contracten op en je onderhandelt daarover.

Het gaat daarbij met name om: realisatiecontracten met aannemers, projectontwikkelaars en installateurs; onderhoudscontracten met installateurs; exploitatiecontracten met beleggers en/of eigenaren van vastgoedprojecten en leveringsovereenkomsten met huurders of appartementseigenaren.

Verder houd je je onder meer bezig met aanbestedingen, de Warmtewet en privacy. Omdat de activiteiten van Eteck ook deels vallen in een door ACM gereguleerde markt, adviseer je de organisatie ook over compliance aan toepasselijke (complexe) wet- en regelgeving. Om de verdere groei van Eteck duurzaam te stimuleren, zal je ook samen met de General Counsel processen binnen de organisatie verder gaan stroomlijnen en optimaliseren.

Wat bieden wij

Je krijgt een positie die er toe doet en waar je impact kan maken. Je komt te werken bij een succesvolle, ambitieuze, deal gedreven, trotse onderneming. Je kan een actieve bijdrage leveren aan het professionaliseren van een groeiende organisatie. En we hebben ook gewoon een leuk hecht team die allemaal passie voor hun vak hebben en naar die nul streven. We verhuizen in 2021 naar een nieuw pand in Voorburg, maar we verwachten dat je ook gewoon een aantal dagen per week op locatie of vanuit huis werkt. Tot slot, niet onbelangrijk, wij hebben mooie arbeidsvoorwaarden, die recht doen aan de functie binnen het bedrijf.

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt

  • Je hebt 4 tot 7 jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist en/of advocaat.
  • Brede ervaring is in te passen mits je tenminste affiniteit hebt met: bouwrecht / vastgoed / projectontwikkeling; of ervaring met business to consumer (consumentenrecht) in een gereguleerde sector en eventuele kennis van de Warmtewet; of ervaring met (realisatie en onderhouds) contracten in de installatiebranche.
  • Je hebt solide ervaring met contractonderhandelingen.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers jij uitstekend in woord en geschrift .
  • Je bent gewend zelfstandig te werken in een dynamische setting
  • Je put plezier uit het werken binnen een “down-to-earth” organisatie en houdt ervan de mouwen op te stropen. Verder ben je oplossingsgericht en inventief, met een gezonde dosis humor.

Job type
Vast
Industry
Legal
Posted
2020-12-28T00:00:00

Skills

  • legal
  • contract
  • bouwrecht
  • vastgoed