Loading media...

HR Medewerker

Waddinxveen (straks Voorburg)

Job description

wij zoeken een HR Medewerker!

Wil jij bijdragen aan de verduurzaming van Nederland? Kom bij Eteck werken! Wij zorgen ervoor dat woningen en gebouwen duurzaam worden verwarmd, verkoeld en voorzien worden van warm tapwater. Wij gaan voor 0. Nul gebruik van fossiele brandstoffen en nul impact op het milieu. Iedere dag streven we naar maximale impact op de verduurzaming van de Nederlandse warmte– en koudevraag. Die impact groeit. En wij ook! Dit jaar ontvingen we voor de 9de keer op rij de FD Gazelle award. Groei jij met ons mee?

Wat zoeken wij

Vanwege onze sterke groei zijn wij op zoek naar een HR medewerker, die een breed scala aan HR werkzaamheden kan uitvoeren.

Het accent ligt hierbij op de verwerking van HR- en salaris gerelateerde mutaties.

Verder houd jij de (digitale) personeelsdossiers goed in orde en heb je een rol in het onboarden van nieuwe medewerkers. Je bewaakt het ziekteverzuim en hebt hierover contact met de Arbodienst. En zie jij een mooie HR verbetering liggen? Dan pak je die uiteraard op! Er zijn genoeg processen om te stroomlijnen, te digitaliseren en goed te verbeteren.

Het HR team bestaat verder uit een HR manager, jouw leidinggevende, samen kun je mooie stappen maken voor een goed personeelsbeleid bij Eteck!

Wat bieden wij

Je krijgt een positie die er toe doet en waar je impact kan maken. Je kan een actieve bijdrage leveren aan het verder professionaliseren van een groeiende organisatie. En bij Eteck hebben we ook gewoon een mooi hecht team met passie voor het vak en dat streeft naar die nul. We verhuizen in het voorjaar van 2021 naar een nieuw pand gelegen naast het station in Voorburg, maar we verwachten dat je ook gewoon een aantal dagen per week op locatie of vanuit huis werkt. Het is in deze functie mogelijk om 32 uur per week te werken. Tot slot, niet onbelangrijk, wij hebben mooie arbeidsvoorwaarden, die recht doen aan de functie binnen het bedrijf. 

Wat verwachten wij dat jij nodig hebt

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als HR medewerker.
  • Kennis van de actuele wet- en regelgeving.
  • Je kunt goed werken met Excel, Word en MS Teams.
  • Kennis van ADP is een pré.
  • Je bent gewend om zelfstandig te werken in een dynamische setting;
  • Je hebt een pragmatische instelling en bent oplossingsgericht, met een gezonde dosis humor.
  • Je haalt plezier uit het werken binnen een “down-to-earth” organisatie en houdt ervan de mouwen op te stropen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Samenvattend:

Een mooie administratieve baan bij een ambitieus bedrijf, met een gezellig team in een mooi kantoor straks in Voorburg. Er is genoeg impact te maken en we zijn dol op eigen initiatieven - kom maar door!

Job type
Vast
Industry
HR
Posted
2021-02-16T00:00:00